Een koper was reeds bekend toen de heer Frans Cornelis van Cornelis Verpakkingen te Roosendaal ons benaderde om de rest van de bedrijfsovernametraject te begeleiden.

In 1992 richtte Frans Cornelis een eigen bedrijf op wat handelt in kartonnen verpakkingen. Hij vestigde zich in Roosendaal en in 24 jaar tijd heeft Frans met veel plezier een vaste klantenkring opgebouwd en bediend. Helaas kreeg Frans gezondheidsproblemen waardoor hij het bedrijf moest verkopen.

Een trouwe zakenrelatie, Vegem BV uit Asten had wel interesse om Cornelis Verpakkingen over te nemen. De 2 belangrijkste partijen waren dus al bij elkaar gekomen maar hoe gaat zo’n traject nu verder in zijn werk? Men wilde het fiscaal graag goed regelen.

Veerman Lukaart werd door bekenden van de familie Cornelis geopperd en zo doende volgde er eind januari van dit jaar een telefoontje. Na een kennismakingsgesprek werd er een correcte overnameprijs bepaald en werden er diverse afspraken tussen partijen gemaakt waarna begin mei de definitieve overdracht bij de notaris plaatsvond.

Inmiddels zijn de gezamenlijke klantenbezoeken voorbij en heeft Frans Cornelis alles overgedragen aan de heer van Veghel. Hij  heeft nu dus een definitieve punt gezet achter het drukke arbeidsleven. Na een geslaagde operatie hopen Frans en zijn vrouw nu heerlijk te kunnen gaan genieten van hun “oude dag”.