Vanaf begin juni 2018 is Quincy Tjan-Asem de nieuwe eigenaar van ArBS Uitzendgroep.
ArBS is gevestigd in Sas van Gent (Zeeland) maar actief in het uitzenden van mensen door heel Nederland en België. Men zend voornamelijk mensen uit in de in de Grond- Weg- en Waterbouw, Metaal en Electro. Maar ook kunt u er terecht voor Schoonmaak, Productie en Administratief personeel.ArBS Service, het uitzendbureau in Zeeland welke zich reeds jarenlang onderscheidt in vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid. ArBS geeft haar personeel daarom ook altijd de mogelijkheden tot bijscholen en het behalen van de juiste certificaten. Inmiddels mag men zich ook een multi-cultureel uitzendbureau noemen met momenteel werknemers met 15 verschillende nationaliteiten.

Quincy werkt alweer 8 jaar bij ArBS, waarbij hij de laatste jaren steeds meer het gezicht van de onderneming was. Het was dan ook logisch om de aandelen van de onderneming over te nemen toen de mogelijkheid zich voordeed. Omdat Quincy goed voorbereid wilde zijn werd reeds in een vroeg stadium contact gelegd met Hans van Dienst, adviseur bij Veerman & Lukaart.

Overnametraject
Stap voor stap is vervolgens het overnametraject ingezet. Daarbij werd eerst gezocht naar overeenstemming over de voorwaarden met de verkoper. Deze voorwaarden werden zoals gebruikelijk vastgelegd in een intentieovereenkomst. Vervolgens heeft Hans, Quincy ook begeleid bij het aantrekken van de benodigde financiering. Toen dit ook was geregeld kon de afspraak met de notaris worden gemaakt. Aldaar konden begin juni alle noodzakelijke transactiedocumenten worden ondertekend.

Vanaf nu kan Quincy als ondernemer verder met het realiseren van zijn ambities. Wij van V&L wensen hem daarbij veel succes!