Op 30 mei jl. is Loesjes Lunchroom in Oostburg van eigenaar gewisseld. Het overnametraject was kort maar ook zeer intensief.
Slechts 7 maanden waren er nodig om een geschikte kandidaat koper te vinden uit een extreem hoog aantal geïnteresseerde partijen, tot aan de notariële overdracht. Een horecazaak met dagopening op een mooie toeristische plek in Zeeuws Vlaanderen en een heerlijk terras is een droom voor vele (ook startende) ondernemers.

Mark en Bianca Lannoo bleken het meest geschikt in dit specifieke geval en zij stonden te springen om, samen met het huidige personeel, een succes te gaan maken van het toeristenseizoen 2017. We gunnen hen (en ook onszelf een beetje) een zonnige en drukke zomer toe.

Loes van Wijk, voormalig eigenaar, heeft de afgelopen 13 jaar met veel plezier en grote inzet “haar” Loesjes Lunchroom gerund. De combinatie van een eigen onderneming en een jong gezin heeft haar echter doen besluiten om een andere richting te kiezen op werkgebied. Wij van Veerman Lukaart wensen haar heel veel plezier toe tijdens haar welverdiende vakantie en succes met het vinden van een passende nieuwe uitdaging!