Een goed begin van het nieuwe jaar voor John van der Hooft uit Waterlandkerkje. Sinds deze maand heeft John de voormalige firma “Tuinverzorging Chris Weeda VOF” overgenomen van het eigenaarsechtpaar Chris en Amanda Weeda uit Philippine.
John van der Hoof heeft sinds 8 jaar een kleinschalige onderneming, De Hovenierderij, in West-Zeeuws-Vlaanderen, met ervaring op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Onderhandelingen
John was reeds in gesprek met de heer en mevrouw Weeda inzake de mogelijke overname van de onderneming en ter uitbreiding van zijn eigen klantenkring, toen hij hulp inschakelde van Veerman & Lukaart. Een bedrijf overnemen is voor de meeste van ons immers geen dagelijkse kost. Tonny Veerman heeft de onderhandelingen begeleidt en binnen enkele maanden is er een mooie overeenkomst tot stand gekomen naar tevredenheid van beide partijen.

Introductie
Inmiddels is John door Chris Weeda geïntroduceerd bij de vaste klanten van Tuinverzorging Chris Weeda en kan Chris zich gaan focussen op andere activiteiten.
John heeft veel zin om zijn passie voor tuinieren verder uit kunnen breiden en zal onder de nieuwe naam “Hovenierderij Weeda” alle klanten blijven bedienen zoals ze gewend zijn.

Wij wensen John van der Hooft èn de heer en mevrouw Weeda veel succes met hun nieuwe uitdaging.