Al begin van de zomer van 2015 kwam Tonny Veerman in contact met de heer Naser Assaf, eigenaar van het rendabele bedrijf Hogazon.

De naam Hogazon https://www.hogazon.nl/ staat al ruim vijfendertig jaar zeer goed bekend in de Regio Zeeland. Het bedrijfspand in Vlissingen heeft een prachtige zichtlocatie. In de nette showroom zijn vrijwel alle producten die Hogazon voert te zien. Het complete aanbod; van kozijnen, schuifpuien, deuren en gevelbekleding tot het unieke hang- en sluitwerk en zonwering.

De heer Assaf, geboren in Jordanië heeft de wens om zich weer in zijn geboorteland te gaan vestigen en daar opnieuw een mooi bedrijf op te gaan bouwen. Zijn vrouw Irene ziet dit plan ook wel zitten en dus wordt het bedrijf Hogazon te koop gezet.

Er zijn een aantal gesprekken geweest met diverse serieuze partijen die helaas op niets zijn uitgelopen maar met Cas Hoetelmans, een ervaren ondernemer uit Hilvarenbeek (o.a. eigenaar van https://www.conpak.nl/), was er wel een klik. De onderhandelingen, die na een eerste kennismaking in mei 2016 zijn gestart, zijn vlak voor het begin van het nieuwe jaar succesvol afgerond. Bij de notariële levering op 29 december jl. kon er geproost worden op een mooi nieuw jaar met nieuwe kansen en mooie zakelijke uitdagingen voor beide partijen.

Een mooie afsluiting van een voor Veerman & Lukaart, succesvol jaar.