Bij Aazet Kapelle (voormalig Aazet Kozijnen/ Zonwering BV) kunt u al decennialang terecht voor (kunststof) kozijnen, zonweringen, horren en rolluiken. Door het plaatsen van kwalitatief goede producten (met VKG keurmerk) en het leveren van een goede service heeft Dirk Minnaard in deze 28 jaar een goede naam in de regio maar ook ver daarbuiten, opgebouwd.

Een mooi moment om deze goedlopende onderneming te gaan verkopen dacht Dirk Minnaard, die zich graag wil gaan richten op andere zaken. Het viel echter niet mee om tijdens het staartje van de crisis (in 2015) een geschikte nieuwe eigenaar te vinden. Tonny Veerman heeft het overnametraject vanaf het begin begeleidt en heeft in de afgelopen jaren diverse potentiële kandidaten gesproken. Met een enkeling kwam het dichtbij een overname maar konden de partijen elkaar helaas niet vinden.

Na diverse gesprekken met Hans Murre, uit het persoonlijke netwerk van Tonny, lukte het uiteindelijk wel. Er moesten, zoals gebruikelijk, de nodige hobbels genomen worden maar begin mei is er een definitieve handtekening gezet op de akte van levering bij de notaris.

Hans heeft veel zin om, samen met het bestaande personeel, Aazet Kapelle verder te laten groeien. En Dirk blijft voorlopig nog actief bij de onderneming betrokken en kijkt in tussentijd alvast uit naar een nieuwe uitdaging.

Wij wensen beide heren veel succes!