Alweer eind 2015 stapte Tonnie en Christianne Cornelis naar Tonny Veerman met de vraag hen te begeleiden met de verkoop van hun fietsenzaak Cornelis Tweewielers te Oostburg. Tonnie Cornelis is inmiddels de 65 gepasseerd en wil het graag rustiger aan gaan doen. Een mooi moment om Veerman en Lukaart te benaderen. De familie Cornelis is geen onbekende van Tonny Veerman, als fanatiek fietser is hij uiteraard weleens in de winkel geweest en ook vanuit het verleden hebben ze een zakelijke relatie.
In het grote (fiets)netwerk van Tonny in Zeeuws Vlaanderen zijn diverse gesprekken gevoerd met diverse potentiële kopers. Koper Wim Huigh en zijn vrouw Jeannette uit Cadzand waren 1 van de geïnteresseerden die uiteindelijk in november 2016 op ons pad kwamen.
Er bleek een klik tussen beide partijen en men zette de definitieve plannen op papier. Uiteindelijk is de sleutel op 1 juli jl. van eigenaar gewisseld. Tonnie Cornelis zal de komende tijd zorgdragen voor een goede overdracht aan Wim Huigh. Hij en zijn vrouw hebben er alle vertrouwen in dat de familie Huigh er onder de naam Cornelis Sport en Fietsen (onderdeel van de Fiets Plus formule) een groot succes van gaan maken.
Uiteraard ook vanuit Veerman & Lukaart, veel succes aan allen!