Uw Participatie-specialist in Zeeland: Veerman Lukaart

Meerwaarde creëren voor alle deelnemers; dat is de inzet in ieder participatietraject. Wij streven naar win-win-situaties voor alle betrokkenen.

Een succesvolle participatie is veelal het resultaat van de juiste match. Veerman Lukaart, Bedrijfsovername – Bedrijfswaardering brengt partijen samen die elkaar kunnen versterken. Soms gaat het daarbij louter om vermogen maar vaker gaat het om meer dan kapitaal alleen.

Zeeuwse participatiefondsen

Ook Zeeland kent partijen die willen investeren in bedrijven, in ideeën en in plannen met toekomst. Veerman Lukaart, Bedrijfsovername -Bedrijfswaardering kent die partijen en onderhoudt goede contacten met hen. Tegelijk kennen we ook de partijen die op zoek zijn naar vermogen in de breedste zin van het woord. Dit vanuit onze partnerschappen en verbindingen met onder andere de Kamer van Koophandel, NV Economische Impuls Zeeland enz. De mensen van Veerman Lukaart zijn financieel onderlegd en hebben binnen de financiële branche een breed en betrouwbaar netwerk opgebouwd.

Veerman Lukaart richt zich op ondernemingen die op zoek zijn naar een kapitaalinjectie en/of een ander soort impuls. Dit vanuit groeiambities en/of het verleggen van de focus. In alle gevallen staat het vermogen tot waardecreatie voorop.

Bent u – vanuit uw ambities en doelstellingen – op zoek naar een participant die meerwaarde kan creëren voor u en/of uw organisatie? Veerman Lukaart, Bedrijfsovername – Bedrijfswaardering staat paraat en brengt partijen bij elkaar!

Onze dienstverlening inzake participaties bestaat uit:

• Het samenstellen van informatiememoranda en anonieme zoekprofielen
• Waardebepaling (in samenspraak met accountants) van ondernemingen
• Het vinden van participanten (strategische en MBI-kandidaten)
• Het vinden van kapitaal (van bancair tot informal capital)
• Het voeren van gesprekken en onderhandelingen met potentiële participanten en ondernemers
• Het construeren van transacties (koop, verkoop, fusie, MBI, MBO, participatie).

Bij participaties onderscheiden wij ons van onze collega’s inzake:

• Onze ervaren intermediairs kennen de ondernemersbelangen
• Onze intermediairs werken conform een strikte gedragscode, uw garantie voor kwaliteit deskundigheid, betrouwbaarheid en discretie.

Wij zijn niet branche-gebonden en ervaren steeds opnieuw dat de bekendheid met regionale ontwikkelingen en sectoren meerwaarde bevat.

Wanneer u meer informatie over onze specialismen en werkwijze wenst, verzoeken wij u om de ‘bel-mij-terug-memo’ in te vullen.
Bellen kan ook: 0113 – 853400. Vraag naar Tonny Veerman of Wim Lukaart.