Bedrijf kopen? Vergroot uw slagingskansen!

Wanneer u een bedrijf wilt kopen, vergroot u uw slagingskansen aanzienlijk door een in de regio actieve overnamespecialist in te schakelen.

Veerman Lukaart, Bedrijfsovername – Bedrijfswaardering is een onafhankelijke organisatie die bedrijfsovernameprocessen binnen het MKB begeleidt, voor kopende en verkopende partijen (echter nooit voor beiden tegelijk).

Onze activiteiten bestaan uit:

• Het samenstellen van informatiememoranda, anonieme verkoop- en zoekprofielen
• Waardebepaling (in samenspraak met accountants) van ondernemingen
• Het vinden van kopende en verkopende partijen (strategische en MBI-kandidaten) en kapitaal (van bancair tot informal capital)
• Het voeren van gesprekken en onderhandelingen met potentiële kopers, verkopers en financiers
• Het construeren van transacties (koop, verkoop, fusie, MBI, MBO, participatie).

Bij overnames onderscheiden wij ons van onze collega’s inzake:

• Het dienen van het belang van de ondernemer, onze cliënt
• Onze ervaren intermediairs kunnen zich goed verplaatsen in de situatie van de ondernemer
• Onze intermediairs werken conform een strikte gedragscode, uw garantie voor kwaliteit, deskundigheid en discretie
• Wij zijn niet branche-gebonden en ervaren steeds opnieuw dat de bekendheid met regionale ontwikkelingen en het beheersen van het ‘overnamespel’ dé essentiële succesfactoren zijn.

In bovengenoemde trajecten is een onafhankelijk specialist met kennis van zaken én de markt – zo blijkt in de praktijk – nuttig en noodzakelijk.

Ratio en emotie

Onze professionals hebben zich bewezen in overnametrajecten en zijn financieel onderlegd. Zij kennen de belangen en de gevoeligheden, scheiden ratio van emotie en zetten in op het door u gewenste resultaat.

Hart voor úw zaak

Eén van onze kerntaken is het creëren en behouden van rust. Rust die ervoor zorgt dat u kunt doen waar u goed in bent: Ondernemen. Wij nemen u alle zorg inzake de aanstaande overname uit handen en staan voor een professionele en doordachte procesafwikkeling. Zo ondernemen wij met hart voor úw zaak.

Wanneer u meer informatie over onze specialismen en werkwijze wenst, verzoeken wij u om de ‘bel-mij-terug-memo’ in te vullen.
Bellen kan ook: 0113 – 853400 . Vraag naar Tonny Veerman of Wim Lukaart.