Onze werkwijze, uw verwachtingen

Wat verwacht u van een waarderingsadviseur en/of overnamespecialist? Eerst en vooral professionaliteit en onafhankelijkheid, zo blijkt in de regel. Voorts draait het in deze wereld om kennis en kunde. Veerman Lukaart, Bedrijfsovername Bedrijfswaardering heeft dit alles in huis, is onafhankelijk en begeleidt overnameprocessen binnen het MKB en MKB+.

De specialist die u begeleidt in een intensief traject zoals een waarderings-, overname- of participatietraject moet terzake kundig zijn en over ruime ervaring beschikken, is onze visie. Bij Veerman Lukaart kunt u dan ook rekenen op pure professionaliteit. Wij werken inzake bedrijfsovernames voor kopende en verkopende partijen (nooit voor beiden tegelijk). Daarnaast worden wij ook ingeschakeld door de rechterlijke macht (Rechtbank of het Gerechtshof) en strijdende partijen.

Informatief en vrijblijvend

Een waarderings- of overnametraject is veelal intensief. Het is dan ook gewenst dat er een klik is tussen de partners in het traject. Daarom is het eerste gesprek dat u voert met een specialist van Veerman Lukaart informatief en vrijblijvend.

Twee weken na dit gesprek ontvangt u een voorstel/advies met een samenvatting van dit gesprek. Bij dit advies/ voorstel is tevens een begroting ingesloten.

Wanneer u meer informatie over onze specialismen en werkwijze wenst, verzoeken wij u om de ‘bel-mij-terug-memo’ in te vullen. Bellen kan ook: 0113 – 853400